Skip to main content

Inspirerend leiderschap.
Krachtige teams maken het verschil.

Iedere organisatie heeft er belang bij dat veranderingen succesvol verlopen en iedere organisatie heeft leiderschap nodig. Op alle niveaus, formeel en informeel. 

Een leider neemt verantwoordelijkheid, voelt zich eigenaar en geeft vorm aan het doel van de organisatie. Hoe wilt u de organisatie in beweging zetten? Zijn de leiders binnen  uw organisatie aanpakkers of afwachters? siMOn kan voor u een sparringpartner zijn in het verandertraject, of een zelfsturend team opzetten of verder ontwikkelen. En ook als het niet lekker loopt, helpen wij de organisatie om het beste uit mens, team en organisatie te halen!

siMOn - richten - inrichten - verrichten
siMOn voor inspirerend leiderschap en krachtige teams
Hoe functioneren de teams binnen uw organisatie?

Organisaties zijn altijd in beweging

En ontwikkeling vraagt vaak om verandering. En ú kan wel snel gaan, maar lukt uw organisatie dat ook? Veranderingen hebben vaak veel impact. Op de manier waarom mensen in organisaties hun werk doen, of bijvoorbeeld hoe ze samenwerken. Daarnaast geven culturele patronen ‘kleur’ aan een organisatie en hebben ze grote invloed op het al of niet slagen van een verandering. Verandermanagement (of veranderkunde) is het vak dat helpt om deze veranderingen te concretiseren én te realiseren in kleine of complexe vraagstukken. We zorgen ervoor dat de organisatie de verandering tot een succes kan maken of succesvol een nieuwe kant op kan gaan. We maken ‘cultuur’ concreet in houding en gedrag en helpen waar nodig bestaande culturele patronen te veranderen.